Dragi madeži, prosim izginite!

Dragi madeži, prosim izginite!

Verjetno vsi poznate ta občutek. Sediš na sedežni in pogledaš svoj najljubši tepih, ki ti krasi dnevno sobo in si misliš: ”O ne spet madež!”. In ko misliš, da je to soočenje edino, se obrneš levo in na sedežni tudi madež večernega gledanja tekme.

Imamo veselo novico za vas. Tukaj je Crystal Lux, da vam pomaga, ko potrebujete globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov.

Globinsko čiščenje je zelo pomembno in ima veliko prednosti. Ne le, da izginejo madeži, s tem poskrbimo tudi za higieno in boljše počutje, saj odstranimo:
– hišne pršice
– ostanke hrane in madežev
– dlake hišnih ljubjenčkov
– sledi pisal in žvečilnih gumijev
– človeške in živalske izločke…

Tako naš tepih izgleda spet kot nov. Neprijeten vonj izgine in barve so spet osvežene. Ravno prav, da smo zaščiteni pred raznimi bakterijami in da smo brez skrbi.

Tukaj imate primer tepiha prej in potem.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.