O nas

Kdo smo

Žaklina je čistilni servis ustanovila že leta 2007. Od takrat nas spremlja veliko dolgoletnih strank. Do tega nas je pripeljalo trdo delo in priporočila. Res pa je, da se čas in navade spreminjajo. Zato smo se odločili za Crystal Lux. Danes je čas zelo dragocen. Naša vizija je delo razširiti po celotni Sloveniji in razviti močen brand luksuznega čiščenja Crystal Lux, ki bo z našo ekipo pomagal sodobnemu posamezniku, podjetju in družini.


Ustanoviteljica Žaklina Zekić

''Zavedam se, da so malenkosti zelo pomembne. Trg je prenasičen idej in konkurenca vedno večja, zaupanje stranke pa dobiš vedno težje. S svojim poslovanjem sem zelo zadovoljna. Najbolj ponosna sem na odnose s svojimi strankami.''

Postani del ekipe


Če iščeš delo in se nam želiš pridružiti izpolni obrazec.

Zaradi večjega obsega dela iščemo pridne roke za polni in polovični delovni čas. Odgovorili ti bomo v parih dneh.

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČI 040 272 993

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.