Naše storitve

Spoznavno čiščenje

Vrsta čiščenja: prvo čiščenje

Čiščenje zajema sesanje in mokro čiščenje tal, brisanje prostih površin na dosegu roke, brisanje okenskih polic, brisanje kljuk in prstnih odtisov, brisanje prstnih odtisov z omar in pohištva, ki je na dosegu roke, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, osnovno čiščenje kopalnice, namestitev wc papirja ter brisač za roke.

Redno čiščenje

Vrsta čiščenja: tedensko ali dnevno čiščenje

Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, brisanje prostih površin, brisanje okenskih polic, brisanje kljuk, prstnih odtisov ter dezinfekcija, brisanje prstnih odtisov z omar, pohištva, steklenih vitrin in vhodov, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, ročno brisanje košev za smeti, čiščenje sanitarij in dezinfekcija ter namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila. Pometanje glavnega vhoda po dogovoru.

Periodično čiščenje

Vrsta čiščenja: mesečno čiščenje

Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, čiščenje prostih površin, čiščenje omar in pohištva (na dosegu roke), čiščenje oken in okenskih polic, temeljito čiščenje vrat in kljuk, brisanje prstnih odtisov z omar, pohištva, steklenih vitrin in vhodov, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov ter pometanje glavnega vhoda.

Generalno čiščenje

Vrsta čiščenja: letno čiščenje

Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, temeljito čiščenje prostih površin, temeljito čiščenje omar in pohištva (ne le na dosegu roke), čiščenje oken, okenskih polic in žaluzij, temeljito čiščenje vrat in kljuk, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje košev za smeti, temeljito čiščenje stenske keramike, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov, čiščenje stolov in foteljev, čiščenje radiatorjev in pometanje glavnega vhoda. Pri generalnem čiščenju si lahko izberete globinsko čiščenje ali strojno čiščenje talnih oblog kot dodatek.

Sezonsko čiščenje

Vrsta čiščenja: spomladansko in jesensko generalno čiščenje

Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, temeljito čiščenje prostih površin, temeljito čiščenje omar in pohištva (ne le na dosegu roke), čiščenje oken, okenskih polic in žaluzij, temeljito čiščenje vrat in kljuk, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje košev za smeti, temeljito čiščenje stenske keramike, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov, čiščenje stolov in foteljev, čiščenje radiatorjev in pometanje glavnega vhoda.

Globinsko čiščenje hišnih preprog, vzmetnic in oblazinjenega pohištva

- hišne preproge
- sedežne garniture
- avtomobilski sedeži
- oblazinjeni kuhinjski stoli
- oblazinjeni pisarniški stoli

Specialna čiščenja talnih površin

- itison
- linolej
- pvc
- marmor
- parket

ZAČNITE S ČIŠČENJEM BREZ SKRBI

Tukaj smo za vse vas, ki potrebujete več časa za družino, prijatelje ali pa kariero.

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČI 040 272 993

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.