Spoznavno čiščenje

Zdaj se verjetno sprašujete zakaj je to čiščenje tako posebno in zakaj sem nad njim res navdušena?

Spoznavno čiščenje je posebno oblikovano čiščenje za vse tiste, ki nas še ne poznate. Verjamem, da je na začetku težko zaupati ključe svojega doma popolnemu neznancu. Zato ponujam enkratno in cenovno ugodno čiščenje, ki je popolnoma nezavezujoče. To pomeni, da se pri naročilu spoznavnega čiščenja ne vežete za nadaljna čiščenja.

Kaj čiščenje vključuje?

Čiščenje zajema sesanje in mokro čiščenje tal, brisanje prostih površin na dosegu roke, brisanje okenskih polic, brisanje kljuk in prstnih odtisov, brisanje prstnih odtisov z omar in pohištva, ki je na dosegu roke, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, osnovno čiščenje kopalnice, namestitev wc papirja ter brisač za roke.

Kaj čiščenje ne vključuje?

Vseh dodatkov, ki so spodaj napisani. Če želite dezinfekcijo ali pa osnovno čiščenje hladilnika, pečice in pa oken si to morate izbrati in spodaj obkljukati.

 

Pošljite povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

 

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČI 040 272 993

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.